Página principal  |  Contacto  

Correo electrónico:

Contraseña:

Registrarse ahora!

¿Has olvidado tu contraseña?

EL DESPERTAR SAI
 
Novedades
  Únete ahora
  Panel de mensajes 
  Galería de imágenes 
 Archivos y documentos 
 Encuestas y Test 
  Lista de Participantes
 EL DESPERTAR SAI (BLOG) 
 EL UNIVERSO SAI 
 
 
  Herramientas
 
saibaba: عصب کشی دندان در یوسف آباد: آنچه باید بدانید
Elegir otro panel de mensajes
Tema anterior  Tema siguiente
Respuesta  Mensaje 1 de 1 en el tema 
De: OWAIS RAZA  (Mensaje original) Enviado: 25/09/2024 13:48

همه چیز در مورد عصب کشی دندان ۳ و۴ کاناله 

از رایج‌ترین درمان‌هایی که امروزه شاهد آن در کلینیک‌های دندانپزشکی هستیم، می‌توان به عصب کشی اشاره کرد. روش و هزینه انجام این کار وابسته به تعداد ریشه دندان متفاوت است. به طور معمول می‌توان یک، دو، سه و یا چهار کانال در دندان‌ها یافت و بین سختی عصب کشی و تعداد ریشه دندان، رابطه‌ای مستقیم وجود دارد. به طوری که هرچه تعداد ریشه‌ها بیشتر باشد، عصب کشی دندان هم سخت‌تر است. اگر قصد دارید به طور کامل با عصب کشی دندان ۳ یا ۴ کاناله آشنا بشوید، این مطلب از کلینیک دندانپزشکی دکتر چراغیان برای شماست. 

منظور از دندان دارای چهار کانال چیست؟ 

از کانال و یا همان ریشه دندان می‌توان به عنوان ساختاری یاد کرد که داخل استخوان فک قرار گرفته و وظایفی مانند زنده نگه داشتن دندان، انتقال سرما، گرما و فشار به دندان و… را داراست. همانطور که در ابتدای مطلب هم خدمت شما گفتیم، تعداد ریشه دندان روی هزینه‌های مربوط به عصب کشی تاثیر مهمی می‌گذارد. به طور معمول دندان‌های ۶ و ۷ در فک‌های بالا و پایین و همچنین دندان‌های راستی و چپی، کاندیدای درمان دندان‌های چهار کاناله و یا همان عصب کشی ۴ کاناله هستند. دندان‌های ۶ و ۷ معمولا دارای سه ریشه هستند. اما گاها ممکن است تعداد ریشه دندان از این بیشتر و یا کمتر باشد. به طور کلی درصورتی که دندان یک ریشه یا کانال اضافه داشته باشد، در این صورت می‌توان آن را دندان دارای چهار کانال ریشه دانست. 

هزینه عصب کشی ۳ و ۴ کاناله

درمیان انواع دندان‌های موجود در حفره دهانی فرد، هزینه مربوط به عصب کشی دندان‌های ۴ کاناله بیشتر است. چرا که به دنبال افزایش تعداد ریشه‌های دندان، درمان هر دندان هم پیچیده‌تر می‌شود. البته معنای این حرف این نیست که الزاما درمان دندان‌های یک کاناله از دو کاناله بیشتر است. اما باید به این موضوع هم توجه داشته باشید که دندان‌های دو کاناله معمولا دارای یک ریشه یا کانال باریک هستند. به همین دلیل برای یافتن این کانال‌ها و پاکسازی آن‌ها متخصص کار دشواری دارد. به طوری که درمان این ریشه‌ها از درمان دندان‌های تک کاناله بیشتر است. 

همچنین این را بدانید که گاها دندان‌های چهار کاناله‌ای یافت می‌شوند که دارای ریشه‌های بسیار باریکی هستند. به همین دلیل باید برای پاکسازی و عصب کشی این ریشه‌ها بسیار حرفه‌ای عمل کرد. قطعا انجام این کار هزینه‌های زیادی را برای شما می‌تراشد. اما انجام درست این کار و پرداخت هزینه برای آن، قطعا ارزش بی‌نیاز شدن شما از درمان مجدد را داراست. اگر به دنبال رفع مشکلات مربوط به پوسیدگی دندان با بهترین خدمات عصب کشی هستید، به سراغ بهترین کلینیک عصب کشی دندان در یوسف آباد بروید. 

بهترین کلینیک عصب کشی دندان در یوسف آباد تهران

در بهترین کلینیک عصب کشی دندان در یوسف آباد، به روش‌های مختلفی می‌توان تعداد ریشه و کانال‌های دندان را کشف کرد. این را بدانید که درصورت‌عدم تمیزی تنها یکی از ریشه ها، این احتمال وجود دارد که عفونت از آن ریشه به سایر نواحی سرایت کند. رایج‌ترین روش‌ها برای کشف تعداد ریشه به شرح زیرند: 

  • رادیوگرافی: دندانپزشک با این کار یک تصویر از دندان‌های شما و وضعیتی که دارند، تهیه می‌کند. در این صورت وابسته به وضعیتی که دندان‌های شما دارند، یک عکس رادیوگرافی تهیه می‌کند. ممکن است به منظور انتخاب بهترین روش درمانی و گرفتن بهترین تصمیم، دندانپزشک از زوایای مختلف تصویر تهیه کند. 

  • معاینه چشمی: از دیگر روش‌های تشخیص دندان‌های چهار کاناله، معاینه چشمی آن‌هاست. به کمک بازدید چشمی دندانپزشک می‌تواند اطلاعات مربوط به رادیوگرافی را تایید و یا رد کند. به همین دلیل احتمالا از میکروسکوپ دندانپزشکی استفاده می‌کند. 

  • تشخیص لامسه‌ای: آخرین موردی که در این بخش می‌توان به آن اشاره کرد، تشخیص لامسه‌ای است. این روش به طور معمول در طول فرایند عصب کشی استفاده می‌شود. دندانپزشک در طول این روش به کمک فایل‌های دندانپزشکی، فضای عصب را به خوبی تمیز کرده به کمک مسیری که فایل در طول ریشه در آن حرکت می‌کند، تصویری مناسب از آناتومی دندان را کشف می‌کند. 

این را بدانید که درصورت به تعویق انداخت عصب کشی، اصلا نتایج خوبی در انتظار دندان‌های شما نیست. به طوری که ممکن است دندان از دست برود و دیگر امیدی به حفظ آن نداشته باشید.همچنین هزینههای درمانی بیشتری را هم بدلیل سختتر شدن درمان پرداخت خواهید کرد. 




Primer  Anterior  Sin respuesta  Siguiente   Último  

 
©2024 - Gabitos - Todos los derechos reservados